BT Forumin yhteisön artikkelit ja webinaarit

BUSINESS TECHNOLOGY FORUMIN SYVENTÄVÄT SISÄLLÖT

Business Technology Forum, voittoa tavoittelematon BT-mallin yhteisö, tarjoaa avoimen johtamismallin lisäksi webinaareja ja mallin sisältöä syventäviä artikkeleita aiheista kiinnostuneille. Alla näet suomenkieliset artikkelit ja webinaarit. Englanniksi julkaistut syventävät sisällöt löydät BT Standardin englanninkielisiltä sivuilta täältä.

ARTIKKELI: Kaupunkien arvovirrat – Malli hyvinvoinnin ja elinvoiman kehittämiseen kaupungeissa

Kaupungit ovat yhteiskunnan keskeinen toimija, joka sekä toteuttaa muutosta että sopeutuu siihen. Kaupungin toiminnassa elinvoiman vahvistaminen ja hyvinvoinnin edistäminen nivoutuvat yhteen ja vaikuttavat jokaisen kuntalaisen arkeen.

Tästä tarpeesta syntyi yksinkertainen, kuntalaisen näkökulmasta kehitetty viitekehys, jossa näiden välinen vuorovaikutus on kuvattu kaikkien ymmärtämällä tavalla. Toivotamme kaikki lämpimästi tutustumaan oheiseen artikkeliin, missä viitekehys on esitelty.

Lataa syventävä artikkeli kaupunkien arvovirroista! Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin saat linkin artikkeliin sähköpostiisi.

WEBINAARI: Toimintamalli, jolla rakennetaan tulevaisuuden hyvinvoivat kaupungit

Satoja tehtäviä, velvoitteita ja palveluja – kaupunkien täytyy tulevaisuudessa tehdä vähemmällä yhä enemmän. Jyväskylän kansliapäällikkö Heli Leinonkoski kertoi webinaarissamme käytännön kokemuksiaan BT-mallin käyttöönotosta ja avasi tulevaisuuden visioitaan siitä, miten uusi malli auttaa Jyväskylää vastaamaan niin asukkaiden, elinkeinoelämän kuin matkailijoidenkin tarpeisiin.

Ei-kaupallisen yhteisön, Business Technology Forumin, toiminnanjohtaja Katri Kolesnikin fasilitoimassa tilaisuudessa Juha Huovinen ja Markku Hugg kertoivat myös, mistä kaupunkien kanssa yhdessä kehitetyssä mallissa on kyse ja mitä kehittämisen johtamisen haasteita toimintamalli ratkaisee.

 

Henkilötietojesi luottamuksellisuus on meille tärkeää. Business Technology Forum on sitoutunut suojaamaan web-palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä ja tietoja parhaiden käytäntöjen ja lakien mukaisesti. Tietosuojalausekkeemme on luettavissa (englanniksi) täällä.

Katso webinaari jälkikäteen! Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin lähetämme sinulle paluupostissa linkin tallenteeseen.