BT Forumin yhteisön artikkelit ja webinaarit

BUSINESS TECHNOLOGY FORUMIN SYVENTÄVÄT SISÄLLÖT

Business Technology Forum, voittoa tavoittelematon BT-mallin yhteisö, tarjoaa avoimen johtamismallin lisäksi webinaareja ja mallin sisältöä syventäviä artikkeleita aiheista kiinnostuneille. Alla näet suomenkieliset artikkelit ja webinaarit. Englanniksi julkaistut syventävät sisällöt löydät BT Standardin englanninkielisiltä sivuilta täältä.

ARTIKKELIT

Artikkeli: Hyvinvoinnin ja elinvoiman ihmiskeskeinen kehittäminen kaupungeissa

Kaupungit ovat yhteiskunnan keskeinen toimija, joka sekä toteuttaa muutosta että sopeutuu siihen. Kaupungin toiminnassa elinvoiman vahvistaminen ja hyvinvoinnin edistäminen nivoutuvat yhteen ja vaikuttavat jokaisen kuntalaisen arkeen.

Tästä tarpeesta syntyi yksinkertainen, kuntalaisen näkökulmasta kehitetty viitekehys, jossa näiden välinen vuorovaikutus on kuvattu kaikkien ymmärtämällä tavalla. Toivotamme kaikki lämpimästi tutustumaan oheiseen artikkeliin, missä viitekehys on esitelty.

Lataa artikkeli

 

WEBINAARIT

Webinaari: BTbotti – BT-mallin tekoälyavustaja palveluksessasi
22.11.2023 15:00 – 16:00

Osallistu webinaariin: Tapaa uusi tekoälyavustajasi digikehittämiseen – BTbotti!
Webinaarissa kuulet, kuinka voit vauhdittaa digikehittämistä BT-mallin avulla ja miten BTbotti voi helpottaa jokapäiväisiä työtehtäviäsi.

Webinaarissa keskitymme BT-avustajan toimintaperiaatteisiin sekä sen soveltuvuuteen eri toimintaympäristöihin mukaan lukien julkisen sektorin erityispiirteet. Lisäksi annamme käytännön esimerkkeja BTbotin hyödyntämismahdollisuuksista eri  käyttötapauksissa.

BTbotti on erinomainen työkalu organisaatiolaajuiseen osaamisen kehittämiseen ja yhteisten toimintatapojen jurruuttamiseen.

Webinaari: Hyvinvoinnin ja elinvoiman ihmislähtöinen kehittäminen kaupungeissa- esimerkkinä Turku.

28.9.2022

 

 

 

 

 

Katso nauhoitus tästä!