Lataa Bisnesteknologiamallin PDF-versio

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen BT-mallin e-kirjaan. Lataamalla kirjan liityt osaksi kansainvälistä BT-mallin yhteisöä, saat pääsyn hyödyllisiin webinaareihin ja voit myös todentaa omaksumasi tietopääoman suorittamalla BT-mallin Green Card -testin.

BT-mallin Green Card on tunnin pituinen monivalintatesti, jonka voit halutessasi suorittaa sinulle sopivana ajankohtana. Testin läpäistyäsi saat sertifikaatin suorituksestasi, ja voit lisätä sen myös LinkedIn-profiiliisi: jo tuhannet ihmiset ja sadat yhteisöt hyödyntävät mallia bisnesteknologian johtamisessa.

Jos haluat hyödyntää mahdollisuuden ja saada sertifikaatin, olethan yhteydessä info @ btforum.org ja saat ohjeet testin suorittamiseen. Testin normaalihinta on 100€, mutta tarjoamme testin toistaiseksi maksutta.

 

Täytäthän alla olevan lomakkeen tiedoillasi, lähetämme sinulle sähköpostitse linkin Bisnesteknologiamallin PDF-versioon.
(Huomaathan, että lomakkeen näyttäminen edellyttää sivuston evästeiden (cookies) hyväksymistä.)

Henkilötietojesi luottamuksellisuus on meille tärkeää. Business Technology Forum on sitoutunut suojaamaan web-palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä ja tietoja parhaiden käytäntöjen ja lakien mukaisesti. Tietosuojalausekkeemme on luettavissa (englanniksi) täällä.