Business Technology Standard
Dec 16, 2021
Kategoriassa: Artikkelit

Business Technology Forum perustaa johtamisen koulutuskeskuksen Malagaan

Sofigate on varannut työntekijöilleen vuosittaisen oikeuden viikon mittaiseen monipuoliseen digitalisaation johtamisenkoulutukseen Malagassa.

Business Technology Forumin hallinnoimasta BT-standardista on tullut 12 vuoden kehityksen tuloksena maailman johtava digitalisaation johtamisen paras käytäntö.

Mallin kehittämisen kumppaneita ovat Lontoon King’s College ja Aalto-yliopisto, ja se on vapaasti kaikkien luettavissa ja käytettävissä (englanninkielinen versio osoitteessa www.managebt.org). Kehittäjäyhteisöön kuuluu kymmeniä pohjoismaisia organisaatioita. Käyttäjiä on suurin osa suomalaisista suuyrityksistä ja julkisen sektorin laajoista organisaatioista.

BT-standardiin perustuviin johtamiskoulutuksiin on osallistunut yli 4000 liiketoiminta- ja IT-johtajaa Pohjoismaissa. Viimeisen vuoden aikana kysyntä ja tarve koulutukselle on kasvanut vahvasti koko Euroopan alueella digitalisaation kiihtyessä ja ketterän johtamisen tarpeen kasvaessa.

”Haluamme tarjota kaikille halukkaille mahdollisuuden ympäri vuoden osallistua ainutlaatuiseen ja monipuoliseen koulutukseen Malagassa – yhdessä Euroopan kiinnostavimmista kasvukeskuksista”, BT Forumin toiminnanjohtaja Katri Kolesnik kertoo.

”Koulutus on tarkoitettu liiketoiminnan kehittämistä ja informaatioteknologian johtamisesta vastuullisille henkilöille sekä konsulteille, jotka toteuttavat toimintamalleja”, hän jatkaa.

Sofigaten työntekijöille mahdollisuus yhdistää koulutus, työnteko ja mahdollinen vapaa-aika erityisesti pimeinä talvikuukausina on jatkumoa niille pitkäjänteisille panostuksille, joita toteutamme työntekijäkokemuksemme ja hyvinvoinnin parantamiseksi”, kertoo Sofigaten toimitusjohtaja Sami Karkkila.

”Olemme jo neljän vuoden ajan tehneet ainutlaatuista yhteistyötä Hintsa Performancen kanssa työntekijöidemme henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kehittämiseksi. Nyt haluamme laajentaa hyvinvointipalvelujamme koulutuksella ja kaamosväsymystä torjuvalla ilmastolla”, hän jatkaa.

Ensimmäiset BT Forumin tarjoamat koulutukset Malagassa käynnistyvät alkuvuodesta 2022. Koulutukset ovat kaikille avoimia ja niihin voi hakea osoitteessa www.learnbt.com.

Ota yhteyttä Bisnesteknologiamalli PDF

Haluatko tietää lisää Bisnesteknologiamallista ja sen soveltamisesta käytännössä? Ota yhteyttä.